ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ


Σε απάντηση του δημοσιεύματος που αναρτήθηκε σε σελίδα facebook του Σωματείου μας, από το μέλος ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, το Δ.Σ. της ΑΠΕ αναφέρει τα κάτωθι: ''Με έκπληξη διαβάσαμε τον σχολιασμό και την κριτική που κάνει το μέλος μας ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ στο Δ.Σ. για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου μας, με τις λέξεις φαρσοκωμωδία, φύτσουλας, μήτσουλας κλπ.

Κε ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ σας κάνουμε γνωστό ότι με εισήγηση των διοργανωτών της εκδήλωσης, το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα για το τελετουργικό της εν λόγο εκδήλωσης. Αν σας ενημέρωσαν σωστά, τα άτομα τα οποία έκοψαν κομμάτι από την πίτα ήταν ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑ, ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕ, ΚΑΙ 2 ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, δηλαδή όπως συνηθίζεται στις εκδηλώσεις όλων των φορέων, που κόβουν πίτα (αλήθεια για να έχετε άποψη έχετε παρακολουθήσει ποτέ κοπή πίτας, εκτός από την καθιερωμένη που κόβεται κάθε χρόνο σπίτι σας?).

Όλοι οι παραπάνω καλό είναι να γνωρίζεις ότι μας τίμησαν με την παρουσία τους, ενώ εσύ που επικαλείσαι και την ιδιότητα του μέλους ήσουν ΑΠΩΝ.

Για το σχόλιο σου σχετικά με την προσφορά του προπονητή της ομάδας μας το Δ.Σ. τον τίμησε και του εμπιστεύτηκε τις τύχες της ομάδος την νέα σαιζόν, ενώ εσύ ο συγκεκριμένος κύριος του έκανες πάντα κακόπιστη κριτική με αποκορύφωμα το σχόλιο σου σε αγώνα της ομάδος, ότι κάποιος ποδοσφαιριστής ''τον βολεύει και τον χρησιμοποιεί'' Τι άλλαξε μετά τον αγώνα με τον ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ και πήρες θέση υπεράσπισης? Σε απάντηση σε όλα αυτά που έγραψες ήταν τα συγχαρητήρια που δέχτηκε το Δ.Σ. της ΑΠΕ από την πλειοψηφία του κόσμου, ένα Δ.Σ. που έκανε μια τόσο πετυχημένη εκδήλωση μετά από πολλά χρόνια σε ένα τέτοιο όμορφο χώρο και με την παρουσία 200 ατόμων περίπου. Όσο για την δήλωση σου, ότι σαν Δ.Σ. έχουμε πάει την ΑΠΕ 20 χρόνια πίσω, θέλουμε να σου θυμίσουμε ότι τα μέλη του Δ.Σ. μαζί με τα άτομα που το στηρίζουν, είναι άνθρωποι με ιστορία 30 και 40 χρόνων, με μεγάλες επιτυχίες με κορυφαία όλων την άνοδο της ΑΠΕ στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ. Αυτά για την ιστορία γιατί όποιος δεν  γνωρίζει την ιστορία της ΑΠΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.

ΚΥΡΙΕ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ την κριτική που δεχόμαστε από τα μέλη μας, την λαμβάνουμε υπ' όψη μας, αρκεί να είναι καλοπροαίρετη και χωρίς σκοπιμότητες. Αυτά τα λίγα προς απάντηση σας και δεν πρόκειται στο μέλλον να ασχοληθούμε ξανά με το άτομο σας.

ΤΟ   Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου