ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

45ο ΚΥΠΕΛΛΟ (4η φάση) ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 1-0

Δια ποδός… Κακαβά η Αγία Ελεούσα





Πρόκριση για την Αγία Ελεούσα στο Κύπελλο ΕΠΣΑ κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Ο σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας επικράτησε 1-0 στο “Τάκης Χαραλαμπίδης” ως γηπεδούχος και προκρίθηκε στην πέμπτη φάση του θεσμού. Το παιχνίδι ήταν μέτριο από πλευράς ποιότητας και το τέρμα της νίκης-πρόκρισης σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 30′ η όμορφη προσπάθεια των Ρούσσου-Πολυκρέτη έβγαλε τετ α τετ τον Κακαβά και εκείνος πλάσαρε τον Σκυριώτη σωστά για το τελικό 1-0. Στο δεύτερο μέρος, ο νεανικός Θρίαμβος ανέβασε στροφές, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Μάλιστα, έχουν κάποια υποψία για πέναλτι στον Αποστολόπουλο από τον Ζούκα στις καθυστερήσεις.
Διαιτητές: Γρίμμας Ε., Δόσης Μ., Αργυρός Π.
ΑΠΕ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Ζούκας, Ζαχαριουδάκης (70′ Καζάλας), Μουστάκης, Γιολδάσης, Βατίστας, Τσολάκογλου, Κακαβάς, Χρυσούλης, Μωϋσιάδης (55′ Μπούσης), Πολυκρέτης (80′ Κλωνάρης), Ρούσσος.
Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Σκυριώτης, Μπάκας Α., Παπαδάς (77′ Παπαναστασίου), Ντουλές, Γιαννούλης, Τσιούλος Ι., Σκεπετάρης, Τάπραντζης (60′ Μπάκας Π.), Καλίλας (50′ Αποστολόπουλος), Λουτσιάνο, Τσαγιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου