ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 3-1

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 3-1
   
Κέρδισαν εκτός έδρας τον Θρίαμβο Αθηνών την πρώτη αγωνιστική, το ίδιο έπραξαν και κόντρα στην Αγία Ελεούσα στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής οι Άγιοι Ανάργυροι, αυτή τη φορά στην έδρα τους! Παρά το γεγονός πως η «Ένωση» βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2’ (Καλογερής μετά από ωραία προσπάθεια Ρούσσου), ανέβασε «στροφές» στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε σε ακόμη μία σπουδαία επικράτηση με 3-1 (51’, 69’ Στραβοκέφαλος, το πρώτο με πλασέ στην επαναφορά, αφού το φάουλ του Ρούσεφ βρήκε το δοκάρι και το δεύτερο με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Κακκαβά, 85’ Ρούσεφ με μονοκόμματο σουτ από το ύψος του πέναλτι).
Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, χωρίς σκοπιμότητες και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων απόλαυσαν τον αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες μετά το 1-1 να ανακτήσουν το προβάδισμα, αλλά έπεσαν πάνω σε έναν εκπληκτικό Σαράντη (58’ Ρούσσος πλασέ, που απέκρουσε ο Σαράντης, 59’ Ρούσσος από κοντά είπε πάλι «όχι» ο Σαράντης, ενώ στο 67’ φάουλ Τσολάκογλου, κοντινή κεφαλιά Χρυσούλη, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ).
Τέλος, πριν το ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Μακρόγλου, παλιού παίκτη των Αγίων.
Αποβολή: 69’ Κακαβάς (στη φάση του πέναλτι)
Διαιτητές: Ζαραβίνος, Απτόσογλου – Τουμπακάρης
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Σαράντης, Μεταλληνός, Γεωργίου (46’ Τούρλας), Μυστρίδης, Γεωργούλης, Μπεθάνης (56’ λ. τρ. Σερδενές), Δημαράς (46’ Πλεξίδας), Κοσμάς, Στραβοκέφαλος, Ρούσεφ, Κοντογουλίδης.
ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζούκας, Μωυσιάδης (50’ Τσολάκογλου), Καζάλας (72’ Μιχελής), Πλακάς, Βατίστας, Χρυσούλης,  Κακαβάς,  Κλωνάρης, Καλογερής (82’ Μπούσης), Πολυκρέτης, Ρούσσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου