ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ – ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ 3-1
Ασταμάτητη είναι η Αγία Ελεούσα, που εκπλήσσει ευχάριστα με τη μέχρι τώρα παρουσία της στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α' κατηγορίας των Αθηνών! Μετά τις δύο τεσσάρες κόντρα σε Ηράκλειο και Απόλλωνα Χαλανδρίου, ήταν η σειρά του Γκυζιακού να υποκύψει στους 'κυανόλευκους' με το τελικό 3-1 να είναι ενδεικτικό της διαφοράς των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 17' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίος μετέτρεψε σε γκολ ο Ρούσσος για το 1-0. Στο 50' ο Κότσι ισοφάρισε για τους 'πορτοκαλί', που όμως δεν χάρηκαν για πολύ! Στο 57' ο Σπυροπάλι υπέπεσε σε πέναλτι με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να δώσει τη δυνατότητα στον Ρούσσο να σκοράρει πάλι από την άσπρη βούλα για το 2-1! Στο 70' ο Κ. Μιχελής διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την Αγία Ελεούσα. Διαιτητής ήταν ο Ζαραβίνος, με βοηθούς τους Γεωργαράκο και Τζελέπη.
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Γεράρδος, Μιχελής Β., Mουστάκης Κ., Πλάκας, Μιχελής Κ., Λαζαρίδης (79' Μούτσα) Κακακαβάς, Νικολαόυ (42' λ. τρ. Ντούρμας) Γκοντζάι (59' Ρούσσης), Κοσμάς, Ρούσσος
ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Βιτζηλαίος, Γκόγκος, Παναγιωτόπουλος, Σπυρπάλι, Σπανός, Ντήσιος, Κότσι (78' Αλάμπεης), Οικονόμου (86' Λόλης), Παπανδρέου, Φίλιππας, Αποστολόπουλος (80' Ραμούνδος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου