ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Π.Ε. ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ στις 7/8/2013 ημέρα Τρίτη στο γήπεδο Ορυζομύλων. Η ΑΠΕ ξεκίνησε με πολλά όνειρα και ελπίδες το νέο πρωτάθλημα. Ο προπονητής κος ΚΑΚΚΑΒΑΣ ΣΑΚΗΣ είναι πολύ ικανοποιημένος από το ρόστερ της ομάδας, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά από τις μεταγραφές που έκανε η Διοίκηση της ομάδας. Το Δ.Σ. της ομάδας βεβαιώνει τους οπαδούς της ομάδας, να μην ανησυχούν και πιστεύουμε ότι φέτος θα είναι μια πετυχημένη χρονιά. Τα φιλικά της ομάδας μας είναι: 1.ΕΡΜΗΣ ΚΟΡ.-ΑΠΕ 28/8, 2.ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΠΕ 31/8, 3.ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ-ΑΠΕ 1/9, 4.ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ.-ΑΠΕ 7/9,ΑΕΤΟΣ ΚΟΡ.-ΑΠΕ 15/9. Από την ομάδα μας αποχώρησαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Χαλιβελάκης Κ, Καρασμάνογλου Κ, Σαρλάς θ, Μούσσα, Μπομπανά, Αθανασίου Λ, Χλαχλάς Σ, Βλαχόπουλος Γ, Κοκολάκης Σ, Ασλάνογλου Γ, Γιαννούλης Α. Στην ομάδα μας ήρθαν πολλοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί το ρόστερ.
Η Διοίκηση της ομάδας θα διοργανώσει μια εκδήλωση με ποτό στις 11/9/2013 στο Κέντρο ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ στις 8:30μ.μ. για να παρουσιάσει τις νέες φανέλες τις ομάδας αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στο κόσμο της ομάδας.
Την Δευτέρα 26/8/2013 και ώρα 20:00μ.μ. στα γραφεία της ομάδας θα διεξαχθεί Διοικητικό Συμβούλιο με πολλά σοβαρά θέματα.
Όλοι κοντά στην ομάδα μας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου