ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Π.Ε. ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ


Το Δ.Σ. της Α.Π.Ε. ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ σχετικά με τον αγώνα της ομάδας με τον Α.Ο. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.
   Το Σάββατο 2/3/2013 στον αγώνα της ομάδας μας με τα Μελίσσια, Διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές, και 400 ηρωικοί φίλαθλοι της ομάδας μας γίναμε μάρτυρες μιας σφαγιαστικής, ντροπιαστικής και καταδικαστικής διαιτησίας από κάποιο ‘’διαιτητή’’ ΜΑΧΑΙΡΑ Ε. (με ειδικό στυλάκι με σκουλαρίκι στο αυτί και ειδικό χτένισμα με ζελέ), ο οποίος παίρνοντας το ‘’ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥ’’ έκοψε σε ένα μεγάλο βαθμό τις ελπίδες της ομάδας μας για παραμονή στην Α’κατηγορία! Ο εν λόγω ‘’Διαιτητής’’ έδωσε στο 75΄ λεπτό πέναλντι σε βάρος της ομάδας μας που μόνο αυτός είδε, ενώ με τον τρόπο και τις κινήσεις που το υπέδειξε όλοι περίμεναν επιθετικό φάουλ!
    Αντιθέτως συγχαίρουμε τους δύο βοηθούς ΓΙΑΝΟΥΓΛΙΔΗ-ΤΑΜΑΛΗ για τις σωστές αποφάσεις τους.
     Εμείς από την πλευρά μας Δ.Σ., προπονητής, ποδοσφαιριστές και ο φίλαθλος κόσμος μας δηλώνουμε ότι στα υπόλοιπα 7 παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος θα δώσουμε την μάχη ΤΙΜΙΑ, ΛΕΒΕΝΤΙΚΑ, ΚΑΘΑΡΑ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους όπως αρμόζει στην 77χρονη ιστορία της ομάδας μας για να παραμείνουμε στην κατηγορία.
     Τέλος απαιτούμε από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Α. στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, να αξιολογήσει τα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν ως την λήξη της περιόδου και να ορίσει τους καλύτερους και ικανότερους Διαιτητές για να τελειώσουν ομαλά τα πρωταθλήματα.
    Τέλος θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι οποιαδήποτε άλλη ανακοίνωση που κυκλοφορεί σε διάφορα site του διαδικτύου δεν προέρχονται από το Δ.Σ. της ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ.

Το  Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου